Aanbieding!

Apli – Doeken voor multifunctionele reiniging 100 u.

 5,45

Doekjes voor het reinigen van elektronische en computerapparatuur. De antistatische eigenschappen van deze doekjes voorkomen ophoping van stof. Inhoud: 100 doekjes.
Ideaal voor het reinigen, het verbeteren van de prestaties en het verlengen van de levensduur van uw elektronische componenten: computers, toetsenborden, muizen, printers, radio’s, televisies, camera’s, kopieerapparaten, enz. Bevat geen alcohol.

Levering 3 tot 7 dagen.

3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorieën: , Productnummer: 11301

Beschrijving

Veiligheidswaarschuwingen

 

Buiten bereik van kinderen houden. Lees de instructies voor gebruik. Als u een arts moet zien, neem dan de productverpakking of het etiket mee. Ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en alle andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Gebruik beschermende handschoenen/kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Verwijder contactlenzen indien nodig en gemakkelijk mogelijk. Ga door met spoelen. Op een voldoende geventileerde plaats bewaren. Houd de container goed gesloten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Apli – Doeken voor multifunctionele reiniging 100 u.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie