Aanbieding!

Apli – Peelingspray 200 ml

 9,22

Spray verwijdert etiketten ideaal voor het eenvoudig verwijderen van lijm- en lijmresten op hout, keramiek, glas, metaal en kunststof. Inhoud: 200ml.
Eenvoudig in gebruik: breng het product aan op de resten die je wilt verwijderen en laat het inwerken. verwijder het product met een schone handdoek.

Levering 3 tot 7 dagen.

5 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Veiligheidswaarschuwingen
Dit product kan bepaalde soorten plastic (zoals polystyreen) veranderen. Voer eerst een test uit. Bevat D-limoneen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Zeer licht ontvlambare aerosol. Bevat gas onder druk: kan ontploffen bij verhitting. Kan huidirritatie veroorzaken. Kan ernstige oogirritatie veroorzaken. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Vergiftig voor in het water levende organismen, met langdurige schadelijke effecten. Als u een arts moet zien, neem dan de productverpakking of het etiket mee. Buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en alle andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op een andere verbrandingsbron spuiten. Niet doorboren of verbranden, ook niet na het einde van het gebruik. Stof/rook/gas/nevel/damp/spuitnevel niet inademen. Uitsluitend in de open lucht of op een redelijk geventileerde plaats gebruiken. Niet verspreiden in de natuur. Gebruik beschermende handschoenen/kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming. Uit de buurt van daglicht houden. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50ºC/122ºF.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Apli – Peelingspray 200 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie