Aanbieding!

Braet – Witte Piano Dieren – Excl. Batterij – 18m+

 17,85

Dierenpiano.

Speel verschillende melodiën en dierengeluiden af, speel piano waarbij je één van de instrumentale geluidseffecten (de piano of de trompet) of één van de dierengeluiden kan kiezen.

Druk op de opnameknop en de melodie die je speelt op de pianotoetsen wordt opgenomen.

Beluister daarna de opname opnieuw met de replay knop. Bevat o.a. een opname- en replay functie, volume- en tempocontrole, dierengeluiden, 8 mooie melodiën en 8 melodiën met dierengeluiden, 8 tempo’s en 2 instrumentale geluidseffecten.

Vanaf 18 maanden.

Exclusief batterijen.

  • Lengte 400 mm
  • Breedte 40 mm
  • Hoogte 300 mm
  • Batterij info 3xLR06 Excl. batterijen.

 

Levering Belgie & Nederland – 3 tot 10 dagen.

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën: , Productnummer: 05067717KID

Beschrijving

Edenred Betalingen:

Voor betalingen met Edenred op onze webshop heeft u 2 mogelijkheden :

– U kiest Edenred als betaalmethode op onze webshop en u word begeleid naar de betaalpagina van onze partner Multisafepay – Edenred waar u dan gevraagd word om “voeg cadeaukaart toe” te kiezen (Edenred word beschouwd als een cadeaukaart), u drukt op Sluiten en u kiest de Edenred cheque dat u wenst te gebruiken, Daarna wordt u begeleid naar uw Edenred account om uw betaling veilig uit te voeren.

– Indien het systeem Edenred te traag is en het lukt u niet om uw betaling uit te voeren, geen probleem, dan krijgt u van ons automatisch een beveiligde Multisafepay – Edenred betaallink doorgestuurd, die u toelaat om uw Edenred betaling in alle veiligheid uit te voeren en uw bestelling te voltooien.

Wegens dat wij Edenred Ticket Compliment, Ticket Ecocheque en Ticket Restaurant aanvaarden op onze webshop, kan het gebeuren dat het systeem Edenred soms te traag is en uw bestelling word geannuleerd voor dat u kon betalen, daarom dat u dan een betaallink doorgestuurd krijgt indien u uw bestelling wenst te voltooien.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Braet – Witte Piano Dieren – Excl. Batterij – 18m+” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie