Aanbieding!

Pattex – Seconde Lijm met kwast – 5g

 4,95

Uni-rapid lijm voor sterke en snelle hechting. Inclusief leer, metaal, papier en karton. Dankzij de borstel wordt de lijm gemakkelijk verdeeld over het oppervlak. De lijm blijft na het drogen transparant.
Vloeibare lijm met kwastje
Borstel voor gemakkelijk aanbrengen
Gelijkmatige hechting ook bij grote oppervlakken
Voorkomt contact tussen lijm en vingers

Levering 3 tot 10 dagen.

7 op voorraad

Categorieën: , Productnummer: 4015000415521

Beschrijving

Edenred Betalingen:

Voor betalingen met Edenred op onze webshop heeft u 2 mogelijkheden :

– U kiest Edenred als betaalmethode op onze webshop en u word begeleid naar de betaalpagina van onze partner Multisafepay – Edenred waar u dan gevraagd word om “voeg cadeaukaart toe” te kiezen (Edenred word beschouwd als een cadeaukaart), u drukt op Sluiten en u kiest de Edenred cheque dat u wenst te gebruiken, Daarna wordt u begeleid naar uw Edenred account om uw betaling veilig uit te voeren.

– Indien het systeem Edenred te traag is en het lukt u niet om uw betaling uit te voeren, geen probleem, dan krijgt u van ons automatisch een beveiligde Multisafepay – Edenred betaallink doorgestuurd, die u toelaat om uw Edenred betaling in alle veiligheid uit te voeren en uw bestelling te voltooien.

Wegens dat wij Edenred Ticket Compliment, Ticket Ecocheque en Ticket Restaurant aanvaarden op onze webshop, kan het gebeuren dat het systeem Edenred soms te traag is en uw bestelling word geannuleerd voor dat u kon betalen, daarom dat u dan een betaallink doorgestuurd krijgt indien u uw bestelling wenst te voltooien.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pattex – Seconde Lijm met kwast – 5g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie