Aanbieding!

Pattex – Seconde Lijm – Super Gel – 3g

 3,50

Pattex Secondelijm Super Gel is zeer krachtig en gel-vormig, dit heeft grote voordelen. De lijm druipt niet, loopt niet weg en trekt geen draden, waardoor hij ideaal is voor het verlijmen van verticale oppervlakken. Deze lijm garandeert supersterke en snelle verbindingen van poreuze en non-poreuze materialen.

Geschikt voor:

Porselein – Metaal – Rubber – Leer – Hout – Papier – Kunststof.

Levering 3 tot 10 dagen.

3 op voorraad

Categorieën: , Productnummer: 5410091262204

Beschrijving

Edenred Betalingen:

Voor betalingen met Edenred op onze webshop heeft u 2 mogelijkheden :

– U kiest Edenred als betaalmethode op onze webshop en u word begeleid naar de betaalpagina van onze partner Multisafepay – Edenred waar u dan gevraagd word om “voeg cadeaukaart toe” te kiezen (Edenred word beschouwd als een cadeaukaart), u drukt op Sluiten en u kiest de Edenred cheque dat u wenst te gebruiken, Daarna wordt u begeleid naar uw Edenred account om uw betaling veilig uit te voeren.

– Indien het systeem Edenred te traag is en het lukt u niet om uw betaling uit te voeren, geen probleem, dan krijgt u van ons automatisch een beveiligde Multisafepay – Edenred betaallink doorgestuurd, die u toelaat om uw Edenred betaling in alle veiligheid uit te voeren en uw bestelling te voltooien.

Wegens dat wij Edenred Ticket Compliment, Ticket Ecocheque en Ticket Restaurant aanvaarden op onze webshop, kan het gebeuren dat het systeem Edenred soms te traag is en uw bestelling word geannuleerd voor dat u kon betalen, daarom dat u dan een betaallink doorgestuurd krijgt indien u uw bestelling wenst te voltooien.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pattex – Seconde Lijm – Super Gel – 3g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie