Aanbieding!

Play-Doh De chocoladefabriek Hasbro 3+

 36,95

Play-Doh Kitchen Creations chocolade speelset
Maak de leukste chocolaatjes van klei! Maak beertjes en chocoladeblokjes in de machine en gebruik de boekvorm om de pers om heerlijk uitziende bonbons te maken. Gebruik het mesje om de chocolaatjes verder te versieren, of om je eigen chocolaatjes vorm te geven en gebruik de vormpjes op de machine om nog meer lekkernijen te maken.

5 potjes klei, Chocolade machine, Kleipers, Boekvorm, Mesje, Schepje, 3 bakjes.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Levering 3 tot 10 dagen.

2 op voorraad

EAN: 5010993727018 Categorieën: , , Productnummer: 62572701KEN

Beschrijving

Edenred Betalingen:

Voor betalingen met Edenred op onze webshop heeft u 2 mogelijkheden :

– U kiest Edenred als betaalmethode op onze webshop en u word begeleid naar de betaalpagina van onze partner Multisafepay – Edenred waar u dan gevraagd word om “voeg cadeaukaart toe” te kiezen (Edenred word beschouwd als een cadeaukaart), u vinkt deze aan en dan word u begeleid naar uw Edenred account om uw betaling veilig uit te voeren.

– Indien het systeem Edenred te traag is en het lukt u niet om uw betaling uit te voeren, geen probleem, dan krijgt u van ons automatisch een beveiligde Multisafepay – Edenred betaallink doorgestuurd, die u toelaat om uw Edenred betaling in alle veiligheid uit te voeren en uw bestelling te voltooien.

Wegens dat wij Edenred Ticket Compliment, Ticket Ecocheque en Ticket Restaurant aanvaarden op onze webshop, kan het gebeuren dat het systeem Edenred soms te traag is en uw bestelling word geannuleerd voor dat u kon betalen, daarom dat u dan een betaallink doorgestuurd krijgt indien u uw bestelling wenst te voltooien.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Play-Doh De chocoladefabriek Hasbro 3+” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie