Aanbieding!

Playgo – Dierenvriend sorteerkubus – 18m+

 17,50

Dierenvriendjes sorteerkubus. Maak kennis met verschillende dieren, vormen en kleuren en maak plezier tijdens het in elkaar zetten van de puzzel! Deze puzzel kan in een kubus worden gevormd of vlak op de grond worden gelegd!

Levering 3 tot 7 dagen.

Uitverkocht

Categorieën: , , Productnummer: 05002383KID

Beschrijving

  • Barcode 4892401023834
  • Lengte 425 mm
  • Breedte 290 mm
  • Hoogte 40 mm
  • Fabrikant Playgo
  • Leeftijd 18M+

 

Edenred Betalingen:

Voor betalingen met Edenred op onze webshop heeft u 2 mogelijkheden :

– U kiest Edenred als betaalmethode op onze webshop en u word begeleid naar de betaalpagina van onze partner Multisafepay – Edenred waar u dan gevraagd word om “voeg cadeaukaart toe” te kiezen (Edenred word beschouwd als een cadeaukaart), u vinkt deze aan en dan word u begeleid naar uw Edenred account om uw betaling veilig uit te voeren.

– Indien het systeem Edenred te traag is en het lukt u niet om uw betaling uit te voeren, geen probleem, dan krijgt u van ons automatisch een beveiligde Multisafepay – Edenred betaallink doorgestuurd, die u toelaat om uw Edenred betaling in alle veiligheid uit te voeren en uw bestelling te voltooien.

Wegens dat wij Edenred Ticket Compliment, Ticket Ecocheque en Ticket Restaurant aanvaarden op onze webshop, kan het gebeuren dat het systeem Edenred soms te traag is en uw bestelling word geannuleerd voor dat u kon betalen, daarom dat u dan een betaallink doorgestuurd krijgt indien u uw bestelling wenst te voltooien.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Playgo – Dierenvriend sorteerkubus – 18m+” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie