Aanbieding!

Stabilo – Overlijner Boss Original Deskset – 23 stuks – 9 neonkleuren + 14 Assorti Pastelkleuren.

 19,50

Vaak nagebootst maar nooit geëvenaard.

De STABILO BOSS ORIGINAL, 9 fluokleuren en 14 pastelkleuren.

Inderdaad, voor ons grootste plezier en om de 50ste verjaardag waardig te vieren,

Ontdek onmiddellijk de nieuwe kleuren: dusty grey, frozen fuchsia, pale orange en breezy blue!

En dit is nog niet alles… voor de gelegenheid heeft STABILO een beperkte versie uitgebracht van een deskset met 23 markeerstiften!

Een ongezien collector item dat mooi zal ogen op je bureau!

Levering 3 tot 7 werkdagen.

Uitverkocht

Categorieën: , , Productnummer: 7023-01

Beschrijving

Edenred Betalingen:

Voor betalingen met Edenred op onze webshop heeft u 2 mogelijkheden :

– U kiest Edenred als betaalmethode op onze webshop en u word begeleid naar de betaalpagina van onze partner Multisafepay – Edenred waar u dan gevraagd word om “voeg cadeaukaart toe” te kiezen (Edenred word beschouwd als een cadeaukaart), u vinkt deze aan en dan word u begeleid naar uw Edenred account om uw betaling veilig uit te voeren.

– Indien het systeem Edenred te traag is en het lukt u niet om uw betaling uit te voeren, geen probleem, dan krijgt u van ons automatisch een beveiligde Multisafepay – Edenred betaallink doorgestuurd, die u toelaat om uw Edenred betaling in alle veiligheid uit te voeren en uw bestelling te voltooien.

Wegens dat wij Edenred Ticket Compliment, Ticket Ecocheque en Ticket Restaurant aanvaarden op onze webshop, kan het gebeuren dat het systeem Edenred soms te traag is en uw bestelling word geannuleerd voor dat u kon betalen, daarom dat u dan een betaallink doorgestuurd krijgt indien u uw bestelling wenst te voltooien.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stabilo – Overlijner Boss Original Deskset – 23 stuks – 9 neonkleuren + 14 Assorti Pastelkleuren.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie